Vinn två gånger på freespin

Vinn två gånger på freespin

Dead or Alive slot

Under hela hösten får alla spelare på NordicBet ett freespin per dag. Förutom eventuella vinster finns möjligheten att vinna hela 10.000 Euro – utan att satsa en enda krona.

Freespin varje dag

Alla dagar aktiveras ett freespin som går att använda på videoslotarna Starburst, Dead or Alive, Piggy Riches och Kings of Chicago. När spelet öppnas står det ”Grattis, Du har 1 Free Rounds. Lycka till”. Första spinnet som spelas är då detta freespin.

Freespintävling

Alla som utnyttjar dagens freespin är automatiskt med i en freespintävling. Den som vinner mest på spinnet under dagen vinner 1000kr i bonuspengar. Men med riktig tur kan en dagsvinst även resultera i veckans bästa, månads bästa eller till och med hela kampanjens bästa vinst. I så fall blir den totala vinsten nästan 90.000. Detta tack vare ett enda freespin!

För att vara kvalificerad för denna kampanj måste spelaren satt in minst 100kr på sitt konto under de senaste 30 dagarna innan dagens freespin används.

Vinst

Den spelare som vinner mest pengar på sitt freespin under dagen vinner 1000kr. Den som har bäst vinst under hela veckan får 5000 och vinnaren under månaden får 25.000. Det största priset delas ut till den spelare som fått högst vinst under hela kampanjperioden och är på knappt 90.000kr dvs 10.000Euro.

Omsättningskrav

De vinster som du får från freespin måste omsättas 35 gånger innan pengarna går att ta ut. Det måste även ske inom 24timmar.

Dagsvinsten (1000kr) som delas ut till den som vunnit mest på freespin under dagen har ett omsättningskrav på 5 gånger inom 7 dagar. Alla andra vinster är kontantvinster och har därmed inget omsättningskrav.